Controle en Onderhoud

Voor het goed functioneren is het belangrijk dat uw blusmiddelen regelmatig (jaarlijks volgens de NEN 2559) worden gecontroleerd en onderhouden. Het zijn tenslotte die middelen die bij brand belangrijk zijn voor uw veiligheid!

Ten Napel Brandbeveiliging beschikt over gediplomeerde monteurs, die gericht en volgens REOB richtlijnen uw blusmiddelen controleren, onderhouden en waar nodig repareren of vervangen.

Assortiment Brandblusser en Haspels

Ten Napel Brandbeveiliging biedt een ruim assortiment van Brandblussers en Slanghaspels. Al onze blusmiddelen voldoen aan de kwaliteitsnormen, hebben een hoge bluscapaciteit en zijn uitgebreid getest op betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Zoekt u specifieke blusmiddelen, stel gerust uw vraag en wij gaan voor u aan te werk.

SCHUIMBLUSSER 2 LITER

De Sproeischuimblusser van 2 liter is vorstbestendig tot -30 graden C. Deze blusser is o.a. goed toepasbaar in servicebussen. Geschikt tot 1000 volt.

SCHUIMBLUSSER 6 LITER

Deze sproeischuimblusser bevat millieuvriendelijk schuim en heeft een blusrating 34A (vast stof) 183B (vloeistof). Het is de standaard blusser voor kantoor en lichte industrie. Ook in vostbestendige uitvoering leverbaar. Geschikt tot 1000 volt.

SCHUIMBLUSSER 9 LITER

Deze sproeischuimblusser bevat millieuvriendelijk schuim en heeft een blusrating van 43A (vast stof) 233B (vloeistof). Ook in vorstbestendige uitvoering leverbaar. Geschikt tot 1000 volt.

POEDERBLUSSER 2 KG.

De Poederblusser van 2 kg heeft een blusrating van 13A (vast stof) 34B (vloeistof en C (gas). De temperatuurgrenzen zijn -30 tot 60 graden C.

POEDER BLUSSER 6 KG.

De Poederblusser 6 kilogram heeft een hoge bluskracht - 55A 233B en C. Deze blusser is geschikt op plekken waar effectief geblust moet worden en nevenschade van minder groot belang is.

POEDERBLUSSER 9 KG.

De Poederblusser 9 Kilogram is de "grote broer" van de 6 kilogram poederblusser, maar met een langere spuitduur.

Co2 BRANDBLUSSER 2 KG.

De Co2 brandblusser is inzetbaar voor specifieke brandgevaren, te denken valt aan computerruimtes en de productie-industrie, waar gewerkt wordt met brandbare vloeistoffen en kostbare machines.

Co2 BRANDBLUSSER 5 KG.

De 5 kilogram Co2 blusser heeft een blusrating van 89B (vloeistoffen)

VETBLUSSER 2 en 6 LITER

Een vetblusser is speciaal ontwikkeld voor vet-/frituurbranden en is dus met name geschikt om te worden gebruikt in keukens, snackbars, restaurants, e.d. Leverbaar in een uitvoering van 2 en 6 liter.

F-500 BLUSSER 3 en 9 LITER

De F-500 blusser is een innovatieve brandblusser die in het bijzonder geschikt is voor het blussen van accubranden. F-500 heeft een koelend effect, dringt diep door in de brandende stof, waardoor de brand vroegtijdig wordt ingekapseld. Naast de 3 liter ook in 9 liter leverbaar.

SLANGHASPELS

Slanghaspels zijn leverbaar in verschillende afmetingen: blad 480mm/600mm, slang 20, 25 of 30 meter en in RVS uitvoering.

BESCHERMKAST BRANDBLUSSER

Zeer robuuste kunststof beschermkast. Voor extra bescherming van brandblussers die in een vochtige omgeving zijn geplaatst of anderszins een hogere kans op schade hebben.